De Thuisgalerie

Dit jaar word ik 60 en dat leek mij het juiste moment om mijn eigen thuisgalerie te starten. Sinds ik een schilderij van mij bij iemand thuis had zien hangen loop ik met dat idee in mijn hoofd omdat ik toen zag dat een schilderij pas dan echt tot zijn recht komt. Nu hebben we de knoop doorgehakt en hebben we onze eigen huiskamer ingericht als een galerie.
Ook in mijn atelier kan een kijkje worden genomen.
In eerste instantie is de bedoeling om 1x per drie maanden een weekend-tentoonstelling te hebben en daarnaast ook op afspraak. Natuurlijk blijft het ook mogelijk om via de for sale pagina van onze site werk aan te schaffen.

De opening van de Thuisgalerie vind plaats op

30 november en 1 december 2019

open; beide dagen van 11:00 tot 17:00 uur

De Thuisgalerie , Unikenstraat 105, 9501XJ Stadskanaal

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.