De Thuisgalerie

Dit jaar (2019) word ik 60 en dat leek mij het juiste moment om mijn eigen thuisgalerie te starten. Sinds ik een schilderij van mij bij iemand thuis had zien hangen loop ik met dat idee in mijn hoofd omdat ik toen zag dat een schilderij pas dan echt tot zijn recht komt. Nu hebben we de knoop doorgehakt en hebben we onze eigen huiskamer ingericht als een galerie.
Ook in mijn atelier kan een kijkje worden genomen.
Natuurlijk blijft het ook mogelijk om via deze site werk aan te schaffen.

Dus voor een ieder die graag eens een kijkje wilt komen nemen in het atelier en de galerie, u bent van harte welkom.
We zijn elke zaterdag en zondag geopend van 13:00 tot 1700 uur

Vanaf zat 21 juni 2024 t/m zon 7 juli is de galerie gesloten.

Komt u liever een andere dag? Laat ons dat dan even weten via ggressie@gmail.com of 06-82984681

Het adres is;

Unikenstraat 105
9501 XJ Stadskanaal

tel; 06-82984681
email; ggressie@gmail.com

Ook voor al uw andere vragen mailt of belt u naar boven vermeld mailadres of telefoonnr.

Om toch een indruk te geven van de Thuisgalerie heb ik onderstaand filmpje van onze huiskamer op youtube gezet.

Reacties zijn gesloten.